Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Scout Desert

206306

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Military este destinata evident fortelor armate. Calitatea si design-ul acestei serii ofera utilizatorilor protectie si comfort superior in situatii extreme.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere

Bocancii Scout Desert ofera performanta maxima in exploatare. Materialele utilizate si design-ul lor fac acest model sa fie indragit si apreciat chair si de cele mai exigente gusturi.

Modelul Scout Desert trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20347:2012 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber.

Talpa bocancilor beneficiaza de tehnologia "Vibram", oferind o aderenta extraordinara pe o gama foarte larga de suprafete.

Stratul extrior este fabricat din piele Nubuck tratata cu grosimea de 2.0 - 2.2 mm. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata menita sa reziste abraziunilor. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret cu prindere rapida. Exista doua sectiuni ce permit strangerea individuala a siretului intre partea superioara si partea inferioara pentru a imbunatati comfortul.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes. Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple, iarba umeda, pietre, pamant etc.

Culoare: Bej

Marime: UK 3½-12, 12½-14

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Military
  • Material Piele intoarsa Nubuck
  • Producator Haix
  • Protectie Riscuri multiple, Antisoc, Rezistenta la alunecare, Rezistenta la umezeala
  • Sistem de inchidere Siret rapid
HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Bej
  • Vibram
  • Gore-Tex