Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Safety 50 Mid

620005

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Safety este destinata muncii usoare in domeniul industrial. Datorita materialelor rezistente, designului si a tehnologiilor de ultima ora HAIX, aceasta serie de bocanci reuseste sa ofere utilizatorilor protectie maxima si un comfort demn de laudat.

Certificari: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC

Descriere

Bocancii Safety 40 Low pun accentul pe comfort si libertate de miscare imbinand calitatile unui pantof sport cu siguranta intaltamintei necesare in lucrul industrial usor. Bocancii beneficiaza de cele mai moderne tehnologii HAIX astfel fiind capabili sa infrunte cu succes chiar si cele mai exigente cereri.

Modelul Safety 40 Low este in concordanta cu certificarile EN ISO 20345:2011 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva unei gama largi de pericole. Rezistenta la stres mecanic, anti-alunecare, resistenta termica si toate acestea fara a face rabat la comfort.

Materialele din care este fabricata talpa sunt astfel gandite pentru a descarca orice sarcina electrica nedorita a utilizatorului in podea, system numit "ESD". Stratul intern de Kevlar va reusi sa ofere protectie impotriva perforatiilor iar zona calcaiului poate absorbi posibile socuri nedorite.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila moale. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata cu Kevlar. Bratul intern permite adaptarea eficienta a piciorului iar stratul antibacterian va impiedica formarea mirosurilor neplacute. Partea exterioara beneficiaza de tehnologia "Sun Reflect" reflectand cu succes razele soarelui prevenind supraincalzirea piciorului. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al bocancilor este bazat pe siret rapid cu sistem de blocare. In componenta acestor bocanci nu exista metal.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes.

Talpa bocancilor si captuseala interna vor pastra un grad de comfort termic optim iar stratul exterior va un grad de mobilitate deosebit. Talpa bocancilor va asigura o aderenta deosebita pe suprafete multiple.

Culoare: Negru/Albastru, Negru/Rosu

Marime: UK 3-12, 12½-15

Specificatiile Produsului

 • Captuseala GORE-TEX®
 • Gama Safety
 • Material Piele
 • Producator Haix
 • Protectie Protectie impotriva mirosurilor neplacute, Riscuri multiple, Antisoc, Descarcare electrostatica
 • Sistem de inchidere Siret rapid
HAIX
 • EN 20345 EN 20345
 • ESD ESD
 • Negru
 • Sun Reflect
 • Gore-Tex
 • Metal Free