Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi HAIX Safety 41 Low Alb

610003

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Safety este destinata muncii usoare in domeniul industrial. Datorita materialelor rezistente, designului si a tehnologiilor de ultima ora HAIX, aceasta serie de pantofi reuseste sa ofere utilizatorilor protectie maxima si un comfort demn de laudat.

Certificari: CE EN ISO 20345:2011 S1P HRO HI CI WR WRU SRC

Descriere

Pantofii Safety 41 Low pun accentul pe comfort si libertate de miscare imbinand calitatile unui pantof sport cu siguranta intaltamintei necesare in lucrul industrial usor. Panfofii beneficiaza de cele mai moderne tehnologii HAIX astfel fiind capabili sa infrunte cu succes chiar si cele mai exigente cereri.

Modelul Safety 41 Low este in concordanta cu certificarile EN ISO 20345:2011 conform carora se atesta ca acesti pantofi sunt capabili sa ofere protectie impotriva unei gama largi de pericole. Rezistenta la stres mecanic, anti-alunecare, resistenta termica si toate acestea fara a face rabat la comfort.

Materialele din care este fabricata talpa sunt astfel gandite pentru a descarca orice sarcina electrica nedorita a utilizatorului in podea, system numit "ESD". Stratul intern de Kevlar va reusi sa ofere protectie impotriva perforatiilor iar zona calcaiului poate absorbi posibile socuri nedorite.

Stratul extrior este fabricat din material sintetic textil ce va permite aerisirea eficienta a piciorului. In partea frontala a pantofilor exista o sectiune ramforsata cu Kevlar. Bratul intern permite adaptarea eficienta a piciorului iar stratul antibacterian va impiedica formarea mirosurilor neplacute.

Sistemul de inchidere al pantofilor este bazat pe siret rapid cu sistem de blocare. In componenta acestor pantofi nu exista metal.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul pantofilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes.

Talpa pantofilor si captuseala interna vor pastra un grad de comfort termic optim iar stratul exterior va un grad de mobilitate deosebit. Talpa pantofilor va asigura o aderenta deosebita pe suprafete multiple.

Culoare: Negru/Alb

Marime: UK 3-12, 12½-15

HAIX
  • EN 20345 EN 20345
  • ESD ESD
  • Alb-Negru
  • Metal Free