Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Ranger GSG9-X

203301

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O3 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere

Modelul GSG9-X  reprezinta un ansamblu tehnologic deosebit menit sa ofere cele mai bune performante in ceea ce priveste manevrabilitatea. Tehnologiile HAIX de ultima ora cat si cercetari amanuntite fac ca acest model sa fie deosebit din mai multe puncte de vedere.

Modelul GSG9-X  este conform cu certificarile testelor EN ISO 20347:2012 atestandu-se ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber.

Talpa bocancilor beneficiaza de tehnologia "Vibram", oferind o aderenta extraordinara pe o gama foarte larga de suprafete.. Ramforsarea din Kevlar din interiorul talpii va rezista cu succes performatiilor.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila cu grosimea de 2.0 - 2.2 mm. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata menita sa reziste abraziunilor. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara. Partea laterala a gleznelor este protejata de o sectiune antisoc. Inaltimea bocancilor este de 18.5 cm.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret cu prindere rapida. In partea superioara siretul esteprotejat de o sectiune de material iar in partea din spate exista o gaica ce usureaza incaltarea.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului indiferent de sitatiile in care acesta se afla. Acesti bocanci fac fata su succes la riscuri multiple precum; rezistenta la umezeala, caldura excesiva, frig, socuri si multe altele.

Culoare: Negru

Marime: UK 2½-12, 12½-15

Specificatiile Produsului

 • Captuseala GORE-TEX®
 • Gama Police
 • Material Cauciuc, Piele
 • Producator Haix
 • Protectie Rezistent la temperaturi scazute, Riscuri multiple, Antisoc, Rezistenta la abraziune, Antistatica, Rezistenta la alunecare, Rezistent la temperaturi ridicate, Rezistenta la umezeala
 • Sistem de inchidere Siret rapid
HAIX
 • EN 20347 EN 20347
 • Negru
 • Vibram
 • Sun Reflect
 • Gore-Tex