Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Ranger GSG9-S

203101

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O3 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere

Modelul GSG9-S este dezvoltat cu ajutorul echipelor speciale SWAT pentru a oferi exact performantele necesare in activitatile prestate. Tehnologiile HAIX de ultima ora cat si cercetari amanuntite fac ca acest model sa fie deosebit din mai multe puncte de vedere.

Modelul GSG9-S este conform cu certificarile testelor EN ISO 20347:2012 atestandu-se ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber.

Talpa bocancilor este modelul Davos si ofera o aderenta foarte buna pe o mare varietate de suprafete. Ramforsarea din Kevlar din interiorul talpii va rezista cu succes performatiilor. Partea din spate a bocancilor va amortiza cu succes socurile.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila laminata CROSSTECH® cu grosimea de 1.8 - 2.0 mm, rezistenta la fluide sintetice, naturale dar si substante chimice corozive. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara. Partea laterala a gleznelor este protejata de o sectiune antisoc. Inaltimea bocancilor este de 18.5 cm.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret cu prindere rapida. Exista doua sectiuni ce permit strangerea individuala a siretului intre partea superioara si partea inferioara pentru a imbunatati comfortul.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului indiferent de sitatiile in care acesta se afla. Acesti bocanci fac fata su succes la riscuri multiple precum; rezistenta la umezeala, caldura excesiva, frig, socuri si multe altele.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 12½-15

Specificatiile Produsului

  • Captuseala CROSSTECH®
  • Gama Police
  • Material Cauciuc, Nailon, Piele
  • Producator Haix
  • Sistem de inchidere Siret rapid
HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Negru
  • Sun Reflect
  • Crosstech