Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Ranger BGS

203008♂ 203009♀

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere

Modelul Ranger BGS este un model popular in randul fortelor de ordine datorita raportului protectie/comfort/siguranta. Tehnologiile HAIX de ultima ora cat si cercetari amanuntite fac ca acest model sa fie deosebit din mai multe puncte de vedere.

Modelul Ranger BGS  este conform cu certificarile testelor EN ISO 20347:2012 atestandu-se ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber. Asociatia Nationala a Ofiterilor Tactici aproba acest model de bocanci fiind multumiti de calitatea oferita.

Talpa bocancilor este foarte aderenta pe o gama larga de suprafete. partea calcaiului poate absorbi socuri puternice. Granita intre talpa si peretii laterali este asigurata de o sectiune din cauciuc vulcanizat, rezistent la abraziune menit sa opreasca infiltrarea apei si sa imbunatateasca fiabilitatea in timp.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila cu grosimea de 2.0 - 2.2 mm. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara. Partea laterala a gleznelor este protejata de o sectiune antisoc. Inaltimea bocancilor este de 17 cm.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret cu prindere rapida. In partea superioara siretul esteprotejat de o sectiune de material iar in partea din spate exista o gaica ce usureaza incaltarea.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului indiferent de sitatiile in care acesta se afla. Acesti bocanci fac fata su succes la riscuri multiple precum; rezistenta la umezeala, caldura excesiva, frig, socuri si multe altele.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 12½-15

HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Negru
  • NTOA - Member Tested and Recommended Program
  • Sun Reflect
  • Gore-Tex