Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Protector Light

602501

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Forest este destinata muncii in domeniul forestier. Materialele si design-ul acetei serii sunt astfel gandite pentru a oferi protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in acest domeniu. Utilizarea drujbei, lucru la inaltime, pericol de strivire, aschii din lemn in viteza, perforatii ale talpii dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC

Descriere

Bocancii Protector Light ofera protectie imbunatatita in lucrul forestier si Clasa 1 de protectie impotriva taiarii. Tehnologiile HAIX ofere acestor bocanci comfort si protectie imbunatatind astfel randamentul utiliatorului.

Modelul Protector Light trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20345:2011 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva unei gama largi de pericole. Rezistenta la stres mecanic, anti-alunecare, resistenta la taiere, abraziune si toate acestea fara a face rabat la comfort.

Talpa bocancilor este prevazuta cu sistemul "As-system", mentinand piciorul in pozitia optima. Stratul de Kevlar previne perforarea talpii. Partea calcaiului este gandita pentru a oferi protectie maxima impotriva socurilor puternice.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila laminata cu grosimea de 2.2 - 2.4 mm. Interiorul bocancilor este captusit cu piele. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata la interior cu materiale compozite. Partea din spate a gleznei este ramforsata pentru a preveni lezarea gleznei.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret. Exista 3 randuri de gaici rapide.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes.  Rezistenta impotriva abraziunilor; drujba, lemne, aschii in viteza.

Culoare: Negru/Galben

Marime: UK 5-12, 12½-14

Specificatiile Produsului

  • Captuseala Piele sintetica moale
  • Gama Forest
  • Material Piele intoarsa Nubuck
  • Producator Haix
  • Protectie Riscuri multiple, Antisoc
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • EN 20345 EN 20345
  • Rosu-Negru
  • KWF Standard