Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Protector Alpin

602301

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Forest este destinata muncii in domeniul forestier. Materialele si design-ul acetei serii sunt astfel gandite pentru a oferi protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in acest domeniu. Utilizarea drujbei, lucru la inaltime, pericol de strivire, aschii din lemn in viteza, perforatii ale talpii dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20345:2011 S2 HRO HI CI WR SRA

Descriere

Bocancii Protector Alpin ofera o aderenta imbunatatita pe o gama larga de suprafete si Clasa 3 de protectie impotriva taiarii. O gama larga de tehnologii HAIX atesta acesti bocanci conform ca pot fi utilizati in lucrul forestier "KWF"

Modelul Protector Alpin trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20345:2011 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva unei gama largi de pericole. Rezistenta la stres mecanic, anti-alunecare, resistenta la taiere, abraziune si toate acestea fara a face rabat la comfort.

Talpa bocancilor este prevazuta in partea centrala cu element din metal, inlocuibil, extrem de aderent menit sa ofere aderenta impotriva alunecarii de pe crengi sau trunchiuri de copaci. Partea calcaiului este gandita pentru a oferi protectie maxima impotriva socurilor puternice.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila laminata cu grosimea de 2.8 - 3.0 mm. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata la interior cu materiale compozite. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret. Exista 3 randuri de gaici rapide si doua sectiuni ce permit strangerea individuala a siretului intre partea superioara si partea inferioara pentru a imbunatati comfortul.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes. Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafetele crengilor si trunchiurilor de copac iar suprafata externa este foarte rezistenta impotriva abraziunilor; drujba, lemne, aschii in viteza.

Culoare: Negru/Galben

Marime: UK 5-12, 12½-14

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Forest
  • Material Piele intoarsa Velour
  • Producator Haix
  • Protectie Antisoc, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la alunecare, Rezistenta la taiere
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • EN 20345 EN 20345
  • Galben/Negru
  • KWF Profi
  • Gore-Tex