Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci Giasco Oxford S3

93D68C BKR
  • Fisa tehnica - 93D68C.pdf

Prezentare

Produsele Giasco Italy™ sunt confectionate in Italia, in fabricile ultra moderne, ultra performante, sub stricta supraveghere a unor echipe super calificate unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist, fie ca este vorba despre protectie maxima sau design placut. Compania formata din forte de munca inalt calificate, tinere si dinamice face diferenta cand vine vorba de etica, design, tehnologie si inovare. Toate produsele Giasco Italy™ sunt confectionate conform practicilor etice si au in vedere protectia maxima si confortul piciorului. Produsele Giasco Italy™ contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN20345 S3

Descriere

Bocanci Oxford S3, Giasco confectionati din piele intoarsa rezistenta la apa si absorbite cu o grosime de 1.8-2.0mm. Prezinta: rezistenta la penetrare, rezistenta la abraziuni, bombeu polimeric non-termic cu o rezistenta de 200Jouli, protectie antistatica, zona a calcaiului anti-soc, protectie anti-alunecare, nu contine metal si prezinta rezistenta la hidrocarburi.
Marimi si culori disponibile: Negru 35-49

Avantaje

Incaltaminte inovativa, de inalta calitate care poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului in diverse medii de lucru unde protectia este esentiala.

Specificatiile Produsului

  • Material Piele intoarsa
  • Proprietati Antistatic
  • Protectie Rezistenta la penetrare, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la hidrocarburi, Bombeu rezistent la impact, Rezistenta la apa si absorbtie, Antistatica, Rezistenta la alunecare, Absorbtia energiei in zona de sprijin
  • Sistem de inchidere Siret
Giasco
  • EN 20345 EN 20345
  • Negru