Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi HAIX Office Leder

100004

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 CI WR FO SRC

Descriere

Office Leder este modelul clasic destinat fortelor de ordine. Comfortul si materialele utilziate sunt de cea mai buna calitate.

Modelul Office Leder trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20347:2012 conform carora se atesta ca acesti model de pantofi sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber.

Talpa este cat se poate de clasica.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila cu grosimea de 1.8 - 2.0 mm. Interiorul este captusit cu piele de calitate. Stratul de piele extern beneficiaza de tehnologia Sun Reflect pentinand astfel temperatura interna in conditii optime. Inaltimea bocacilor este de 7.5 cm.

Sistemul de inchidere este pe baza de siret.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului in situatii extreme, permitand orientarea atentiei catre obiectiv. Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 12½-14

HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Negru
  • Sun Reflect