Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi HAIX Nevada Low

608001

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania isi arata interesul in directia luptelor contra incendiilor, oferind astfel produse cu destinatie speciala. Datorita randamentului extraordinar al produselor si a cererilor din ce in ce mai mari ale publicului, in anul 1993, HAIX dezvolta categoria de incaltaminte destinata interventiilor de salvare.

Aceasta serie de incaltaminte pune accentul pe varietatea de pericole ce pot aparea in timpul misiunilor. Asadar, materialele utilizate sunt ce ce-a mai inalta iar design-ul deosebit, este gandit pentru a oferi utilizatorului protectie maxima.

Certificari: CE EN ISO 20345:2011 S2 HRO HI CI SRC

Descriere

Nevada Low pot fi usor recunoscuti datorita sistemului de asigurare cu arici. Acest model pune accent pe comfort si fiabilitate. Sunt fabricati din materiale rezistente la uzura.

Modelul Nevada Low reuseste sa traca cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20345:2011 conform carora se atesta ca acest tip de incaltaminte sunt capabili sa ofere protectie impotriva unei gama largi de pericole. Rezistenta la stres mecanic, anti-alunecare, resistenta termica si toate acestea fara a face rabat la comfort.

Talpa este antistatica si antisoc. Materialul din care este fabricata ofere o buna rezistenta impotriva diferentelor de temperatura dar si o aderenta foarte buna. Partea calcaiului este gandita pentru a oferi protectie maxima impotriva socurilor puternice.

Exteriorul este fabricat din piele cu grosimea de 2.0 - 2.2 mm. Interiorul pantofilor sustine piciorul in pozitie optima asigurand relaxarea lui. In partea frontala a pantofilor exista un strat aderent din cauciuc, "High Durability Cap System". Captuseala asigura un comfort termic optim evacuand eficient caldura in excess. Stratul extern SUNREFLECT® repinge caldura radianta.

Sistemul de inchidere este bazat pe 2 chingi prevazute cu arici de calitate. Inaltimea pantofilor este de 8.5 cm.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul permit un comfort imbunatatit si un grad de protectie ridicat. Talpa pantofilor va oferi un comfort imbunatatit iar partea frontala va impiedica strivirea sau lovirea degetelor.

Culoare: Negru

Marime: EU 36-47, 48

HAIX
  • EN 20345 EN 20345
  • Negru
  • Sun Reflect