Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci Giasco Manchester S3 CI

RD078A BRR
  • Certificare en - RD078A.pdf
  • Fisa tehnica - RD078A.pdf

Prezentare

Gama de produse EASY RIDER marca Giasco Italy™ sunt confectionate in Italia, in fabricile ultra moderne, ultra performante, sub stricta supraveghere a unor echipe super calificate unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist, fie ca este vorba despre protectie maxima sau design placut. Compania formata din forte de munca inalt calificate, tinere si dinamice face diferenta cand vine vorba de etica, design, tehnologie si inovare. Toate produsele Giasco Italy™ sunt confectionate conform practicilor etice si au in vedere protectia maxima si confortul piciorului. Produsele Giasco Italy™ contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN20345 S3, EN61340 clasa 3

Descriere

Bocanci Manchester S3 CI, Giasco confectionati din piele rezistenta la apa si absorbtie cu o grosime de 1.8-2.0mm. Prezinta: rezista la temperaturi scazute de pana la -17°C, rezistenta la apa si absorbtie, talpa rezistenta la perforare conform EN12568, respirabilitate, rezistenta la abraziuni, bombeu polimeric non-termic cu o rezistenta de 200Jouli conform EN 12568, protectie antistatica, zona a calcaiului anti-soc, protectie anti-alunecare, nu contine metal si prezinta rezistenta la hidrocarburi conform EN5423:92.
Marimi si culori disponibile: Maro 39-47

Avantaje

Incaltaminte inovativa complet anti-alunecare si zona calcaiului antisoc, de inalta calitate ce poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului in diverse medii de lucru unde protectia este esentiala.

Specificatiile Produsului

  • Material Piele
  • Proprietati Antistatic
  • Protectie Rezistenta la penetrare, Rezistenta la abraziune, Antistatica, Rezistenta la hidrocarburi, Rezistent la temperaturi scazute, Antisoc, Rezistenta la apa si absorbtie, Descarcare electrostatica, Absorbtia energiei in zona de sprijin, Rezistenta la alunecare, Bombeu rezistent la impact
  • Sistem de inchidere Siret
Giasco
  • EN 20345 EN 20345
  • EN 61340 EN 61340
  • Maroon