Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX KSK 3000

214004
 • Fisa tehnica - KSK 3000.pdf

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Military este destinata evident fortelor armate. Calitatea si design-ul acestei serii ofera utilizatorilor protectie si comfort superior in situatii extreme.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere

Bocancii KWK 3000 ofera performanta maxima si comfort in exploatare indiferent de teren. Materialele utilizate si design-ul lor fac acest model sa fie indragit si apreciat chair si de cele mai exigente gusturi.

Modelul KWK 3000 trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20347:2012 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber.

Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple. la granita intre talpa si partea superioara exista o sectiune din cauciuc vulcanizat, menit sa protejeze interiorul bocancilor impotriva imfiltrarii apei. Partea calcaiului poate absorbi cu succes socuri mecanice.

Stratul extrior este fabricat din piele laminata impermeabila cu grosimea de 2.5 - 2.7 mm. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. Tehnologia Sun-Reflect va mantine temperatura interna in valori optime, evitand supraincalzirea. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata menita sa reziste abraziunilor. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret. Exista 3 randuri de gaici rapide pentru usurarea legarii, eficientizand timpul de incaltare/descaltare.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes. Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple, iarba umeda, pietre, pamant etc.

Culoare: Negru

Marime: UK 4½-12, 12½-13½

Specificatiile Produsului

 • Captuseala GORE-TEX®
 • Gama Military
 • Material Piele
 • Producator Haix
 • Protectie Rezistenta la abraziune, Antisoc, Rezistenta la alunecare, Rezistent la temperaturi ridicate, Riscuri multiple, Rezistent la temperaturi scazute
 • Sistem de inchidere Siret
HAIX
 • EN 20347 EN 20347
 • Negru
 • Sun Reflect
 • Gore-Tex