Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX K2

111002

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Hunting este destinata pasionatilor de vanatoare si nu numai. Design-ul si materialele utilizate ofera protectia necesara in locatiile muntoase si forestiere specifice acestei activitati.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRA

Descriere

Bocancii K2 sunt special ganditi pentru a oferi o aderenta deosebita pe teren accidentat.

Modelul K2 Pro trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20347:2011 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber.

Talpa bocancilor este centrul de atentie al acestor bocanci. Design-ul ei ofera o aderenta deosebita si protectie impotriva obiectelor contondente si a socurilor. Granita intre talpa si partea superioara este ramforsata cu o sectiune din cauciuc vulcanizat menit sa impiedice patrunderea apei.

Stratul extrior este fabricat din piele Nubuck tratata cu grosimea de 2.6 - 2.8 mm. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata menita sa reziste abraziunilor. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret. Exista doua sectiuni ce permit strangerea individuala a siretului intre partea superioara si partea inferioara pentru a imbunatati comfortul.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes. Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple, iarba umeda, pietre, pamant etc.

Culoare: Maro

Marime: UK 5-12, 12½-14

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Hunting
  • Material Piele intoarsa Nubuck tratata
  • Producator Haix
  • Protectie Antistatica, Riscuri multiple, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la alunecare, Antisoc, Rezistenta la umezeala
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Maro Inchis
  • Gore-Tex