Echipamente de protectie Safety Equipements

Cizme HAIX Fire Hero vario

507103
  • Fisa tehnica - 507103_Fire Hero Vario_eng.pdf
  • Certificare en - TÜV Zert_BP 60095963 0001_FIRE HERO, -VARIO, FIRE HIKER EU_G2019_2014-08-22_E.pdf

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Aceasta serie de bocanci marca HAIX este destinata echipajelor lupta contra incendiilor. Datorita materialelor de calitate superioara dar si a design-ului atent studiat prin numeroase teste foarte exisgente, bocancii FIRE reusesc sa ofere cea mai buna protectie la cel mai inalt comfort.

Certificari: CE 0197 EN 15090:2012 HI3 CI AN SRC - Typ F2A

Descriere

Cizmelor Fire Hero vario este unul din modelele celebre ale gamei de bocanci destinati luptei contra incendiilor. Acesti bocanci inglobeaza cele mai moderne tehnologii HAIX disponibile la ora actuala fara a face nici un fel de rabat la siguranta si comfort.

Modelul Fire Hero vario reuseste sa traca cu brio toate certificarile testelor EN 15090:2012 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabil sa ofere fortelor antiincendiu protectie impotriva tuturor pericolelor aferente; rezistenta impotriva temperaturilor mari, impotriva focului deschis dar si alte pericole specifice.

Talpa cizmelor este antisoc, antistatica si ofera protectie impotriva perforatiilor. Partea din spate a talpii este proieminenta favorizand descaltarea in caz de urgenta. Materialul din care este fabricata talpa ofera o protectie deosebita impotriva temperaturilor inalte si totodata impotriva temperaturilor extrem de scazute.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila laminata CROSSTECH® cu grosimea de 2.5-2.7 mm, rezistenta la fluide sintetice, naturale dar si substante chimice corozive. In plus tehnologia SUNREFLECT® de care dispune stratul extern, repinge caldura radianta. Zona gleznelor ofera un grad bun de mobilitate datorita sectiunilor mobile. Pe lateralele gleznelor exista sectiuni rigide menite sa imbunatateasca protectia impotriva socurilor mari. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata la interior cu materiale compozite iar la exterior acoperit cu un strat aderent din cauciuc.

Interiorul cizmelor este special gandit pentru a oferi talpii piciorului sprijinul necesar si corectarea pozitiei piciorului astfel incat comfortul sa fie in parametri maximi. Brantul intern se poate schimba cu unul de dimensiune diferita pentru a acomoda corect orice tip de picior. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Incaltarea si descaltarea cizmelor este foarte usoara datorita design-ului fara sireturi sau alte sisteme de prindere. In partea exterioara exista sisteme pentru usurarea incaltarii.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul cizmelor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul real de interes al interventiei. Talpa bocancilor si captuseala interna vor pastra un grad de comfort optim iar stratul exterior va oferi protectie si un grad de mobilitate deosebit. Incaltarea bocancilor este extrem de rapida si eficienta, permitand reducerea timpului de echipare a utilizatorului.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 12½-15

HAIX
  • EN 15090 EN 15090
  • Negru
  • Crosstech
  • Sun Reflect