Echipamente de protectie Safety Equipements

Cizme Giasco Farrier S3 CI

93L17C BKR
  • Certificare en - 93L17C.pdf
  • Fisa tehnica - 93L17C.pdf

Prezentare

Produsele Giasco Italy™ sunt confectionate in Italia, in fabricile ultra moderne, ultra performante, sub stricta supraveghere a unor echipe super calificate unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist, fie ca este vorba despre protectie maxima sau design placut. Compania formata din forte de munca inalt calificate, tinere si dinamice face diferenta cand vine vorba de etica, design, tehnologie si inovare. Toate produsele Giasco Italy™ sunt confectionate conform practicilor etice si au in vedere protectia maxima si confortul piciorului. Produsele Giasco Italy™ contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN20345 S3

Descriere

Cizmele Farrier S3 CI, Giasco confectionate din piele IDROTECH® rezistenta la apa si absorbite cu o grosime de 1.8-2.0mm. Prezinta: rezistenta la temperaturi scazute de pana la -17°, rezistenta la vant, rezistenta la abraziuni, limba captusita, bombeu polimeric non-termic cu o rezistenta de 200Jouli, protectie antistatica, zona a calcaiului anti-soc, protectie anti-alunecare, nu contine metal si prezinta rezistenta la hidrocarburi.
Marimi si culori disponibile: Negru 39-47

Avantaje

Incaltaminte inovativa, de inalta calitate care poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului in diverse medii de lucru unde protectia este esentiala.

Giasco
  • EN 20345 EN 20345
  • Negru