Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Dakota Mid Brown

105504

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Hunting este destinata pasionatilor de vanatoare si nu numai. Design-ul si materialele utilizate ofera protectia necesara in locatiile muntoase si forestiere specifice acestei activitati.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere

Bocancii Dakota Mid Brown reprezinta un model destinat vanatoarei menit sa ofere un comfort superior si protectie in zone gleznei. Materialele si designul ofere o  buna rezistenta impotriva unor riscuri multiple ce pot aparea pe munte si in padure.

Modelul Dakota Mid Brown trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20347:2012 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber.

Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe o mare varietate de suprafete; iarba uda/uscata, pamant, pietre, muschi si altele. Partea din spate va absorbi cu succes eventualele socuri. Design-ul talpii ofera o pozitie cat mai naturala a piciorului, relaxand muschii piciorului pentru a imbunatati anduranta.

Stratul extrior este fabricat din piele Nubuck cu grosimea de 1.6 - 1.8 mm. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX® reusind astfel sa ofere un comfort deosebit. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes. Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple, iarba umeda, pietre, pamant etc.

Culoare: Maro

Marime: UK 3½-12, 12½-15

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Hunting
  • Material Piele intoarsa Nubuck
  • Producator Haix
  • Protectie Rezistenta la umezeala, Riscuri multiple, Antisoc
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Maro Inchis
  • Gore-Tex