Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Dakota Mid Black

105502

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere

Bocancii Dakota Mid Black este un model usor si comfortabil, exploatabil in situatii multiple. Materialele si designul ofere o  buna rezistenta impotriva unor riscuri multiple ce pot aparea pe munte si in padure.

Modelul Dakota Mid Black trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20347:2012 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber.

Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe o mare varietate de suprafete; iarba uda/uscata, pamant, pietre, muschi si altele. Partea din spate va absorbi cu succes eventualele socuri. Design-ul talpii ofera o pozitie cat mai naturala a piciorului, relaxand muschii piciorului pentru a imbunatati anduranta.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila cu grosimea de 1.6 - 1.8 mm. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX® reusind astfel sa ofere un comfort deosebit. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara. Inaltimea bocancilor este de 14 cm.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes. Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple, iarba umeda, pietre, pamant etc.

Culoare: Negru

Marime: UK 3½-12, 12½-15

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Police
  • Material Piele
  • Producator Haix
  • Protectie Rezistenta la umezeala, Riscuri multiple, Antisoc
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Negru
  • Sun Reflect
  • Gore-Tex