Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi HAIX Dakota Brown

105503

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Hunting este destinata pasionatilor de vanatoare si nu numai. Design-ul si materialele utilizate ofera protectia necesara in locatiile muntoase si forestiere specifice acestei activitati.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere

Dakota Mid Brown reprezinta un model usor destinat vanatoarei menit sa ofere un comfort superior. Materialele si designul ofere o  buna rezistenta impotriva unor riscuri multiple ce pot aparea pe munte si in padure.

Modelul Dakota Mid Brown trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20347:2012 conform carora se atesta ca acesti pantofi sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber.

Talpa ofera o aderenta foarte buna pe o mare varietate de suprafete; iarba uda/uscata, pamant, pietre, muschi si altele. Partea din spate va absorbi cu succes eventualele socuri. Design-ul talpii ofera o pozitie cat mai naturala a piciorului, relaxand muschii piciorului pentru a imbunatati anduranta.

Stratul extrior este fabricat din piele Nubuck cu grosimea de 1.6 - 1.8 mm. Interiorul pantofilor este captusit GORE-TEX® reusind astfel sa ofere un comfort deosebit.

Sistemul de inchidere al pantofilor este pe baza de siret. inaltimea pantofilor este de 7.5 cm.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul modelululi vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes. Talpa pantofilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple, iarba umeda, pietre, pamant etc.

Culoare: Maro

Marime: UK 3½-12, 12½-15

HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Maro Inchis
  • Gore-Tex