Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi HAIX Dakota Black

105501

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere:

Dakota Low Black este un model usor si comfortabil, exploatabil in situatii multiple. Materialele si designul ofere o  buna rezistenta impotriva unor riscuri multiple ce pot aparea pe munte si in padure.

Modelul Dakota Low Black trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20347:2012 conform carora se atesta ca acesti pantofi sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber.

Talpa pantofilor ofera o aderenta foarte buna pe o mare varietate de suprafete; iarba uda/uscata, pamant, pietre, muschi si altele. Partea din spate va absorbi cu succes eventualele socuri. Design-ul talpii ofera o pozitie cat mai naturala a piciorului, relaxand muschii piciorului pentru a imbunatati anduranta.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila cu grosimea de 1.6 - 1.8 mm. Interiorul pantofilor este captusit GORE-TEX® reusind astfel sa ofere un comfort deosebit. Captuseala interna a pantofilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara. Inaltimea produsului este de 7.5 cm.

Sistemul de inchidere al pantofilor este pe baza de siret.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes. Talpa pantopfilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple, iarba umeda, pietre, pamant etc.

Culoare: Negru

Marime: UK 3½-12, 12½-15

HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Negru
  • Sun Reflect
  • Gore-Tex