Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci Giasco Cambridge S3

AC068D BKR
  • Certificare en - AC068D.pdf
  • Fisa tehnica - AC068D.pdf

Prezentare

Gama de produse ACTION marca Giasco Italy™ sunt confectionate in Italia, in fabricile ultra moderne, ultra performante, sub stricta supraveghere a unor echipe super calificate unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist, fie ca este vorba despre protectie maxima sau design placut. Compania formata din forte de munca inalt calificate, tinere si dinamice face diferenta cand vine vorba de etica, design, tehnologie si inovare. Toate produsele Giasco Italy™ sunt confectionate conform practicilor etice si au in vedere protectia maxima si confortul piciorului. Produsele Giasco Italy™ contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare: EN20345 S3

Descriere

Bocanci Cambridge S3, Giasco confectionati din piele intoarsa rezistenta la apa si absorbtie cu o grosime de 1.8-2.0mm. Prezinta: rezistenta la apa si absorbtie, talpa rezistenta la perforare conform EN12568, respirabilitate, rezistenta la abraziuni, bombeu polimeric non-termic cu o rezistenta de 200Jouli conform EN 12568, protectie antistatica, zona a calcaiului anti-soc, protectie anti-alunecare, nu contine metal si prezinta rezistenta la hidrocarburi conform EN5423:92.
Marimi si culori disponibile: Negru 36-47

Avantaje

Incaltaminte inovativa cu un confort sporit pentru degete si calcai, de inalta calitate ce poate satisface si cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului in diverse medii de lucru unde protectia este esentiala.

Specificatiile Produsului

  • Material Piele intoarsa
  • Proprietati Antistatic
  • Protectie Bombeu rezistent la impact, Rezistenta la hidrocarburi, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la penetrare, Absorbtia energiei in zona de sprijin, Rezistenta la alunecare, Antistatica, Rezistenta la apa si absorbtie
  • Sistem de inchidere Siret
Giasco
  • EN 20345 EN 20345
  • Negru