Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Black Eagle Tactical 20 Mid

300102

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRA

Descriere

Modelul Black Eagle Tactical 20 Mid este un model modern ce beneficiaza de cele mai moderne tehnologii HAIX orientat catre fortele speciale ale fortelor de ordine. Materialele din care este fabricat sunt de cea mai inalta calitate reusind sa ofere o fiabilitate deosebita in timp.

Design-ul multistrat al talpii si materialele moderne din care este fabricata, ofera o aderenta deosebita pe suprafete multiple si un comfort deosebit. Pingeaua este prevazuta cu un sistem ce permite eficientizarea actiunii naturale de a pasi iar zona calcaiului poate absorbi socuri nedorite. Design-ul talpii este bazat pe un sasiu menit sa sustina si o parte a zonei laterale a bocancilor. Inaltimea bocancilor este de 12 cm.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila rezistenta la uzura capabila sa reflecta o parte din caldura soarelui, eliminand astfel caldura in exces. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret. In partea superioara siretul este protejat de o sectiune de material iar in partea din spate exista o gaica ce usureaza incaltarea.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului indiferent de sitatiile in care acesta se afla. Acesti bocanci fac fata su succes la riscuri multiple precum; rezistenta la umezeala, caldura excesiva, frig, socuri si multe altele.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 13, 14, 15

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Police
  • Material Cauciuc, Piele, PU
  • Producator Haix
  • Protectie Antisoc, Rezistent la uzura, Riscuri multiple, Antistatica, Rezistenta la abraziune, Rezistent la temperaturi ridicate, Rezistenta la alunecare, Rezistent la temperaturi scazute, Rezistenta la umezeala
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Negru
  • Sun Reflect
  • Gore-Tex