Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi HAIX Black Eagle Tactical 20

300101

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRA

Descriere

Modelul Black Eagle Tactical 20 Low este un model modern ce beneficiaza de cele mai moderne tehnologii HAIX orientat catre fortele speciale ale fortelor de ordine. Materialele din care este fabricat sunt de cea mai inalta calitate reusind sa ofere o fiabilitate deosebita in timp.

Design-ul multistrat al talpii si materialele moderne din care este fabricata, ofera o aderenta deosebita pe suprafete multiple si un comfort deosebit. Pingeaua este prevazuta cu un sistem ce permite eficientizarea actiunii naturale de a pasi iar zona calcaiului poate absorbi socuri nedorite. Design-ul talpii este bazat pe un sasiu menit sa sustina si o parte a zonei laterale a pantofilor. Inaltimea lor este de 7.5 cm.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila rezistenta la uzura capabila sa reflecta o parte din caldura soarelui, eliminand astfel caldura in exces. Interiorul pantofilor este captusit GORE-TEX®. Captuseala interna a pantofilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al este pe baza de siret. In partea superioara siretul esteprotejat de o sectiune de material iar in partea din spate exista o gaica ce usureaza incaltarea.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului indiferent de sitatiile in care acesta se afla. Acesti pantofi fac fata su succes la riscuri multiple precum; rezistenta la umezeala, caldura excesiva, frig, socuri si multe altele.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 13, 14, 15

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC
HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Negru
  • Sun Reflect
  • Gore-Tex