Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Black Eagle Athletic 11

320001

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Military este destinata evident fortelor armate. Calitatea si design-ul acestei serii ofera utilizatorilor protectie si comfort superior in situatii extreme.

Descriere

Modelul Black Eagle Athletic 11 High Desert este cireasa de pe tort din seria Military. Cele mai moderne tehnologii sunt inglobate in acest model iar cu ajutorul materialelor de ultima ora protectia si fiabilitatea sunt la cel mai inalt nivel.

Modelul Black Eagle Athletic 11 High Desert trece cu brio toate testele din partea personalului militar.

Design-ul multistrat al talpii si materialele moderne din care este fabricata, ofera o aderenta deosebita pe suprafete multiple si un comfort deosebit. Pingeaua este prevazuta cu un sistem ce permite eficientizarea actiunii naturale de a pasi iar zona calcaiului poate absorbi socuri nedorite. Design-ul talpii este bazat pe un sasiu menit sa sustina si o parte a zonei laterale a bocancilor.

Stratul extrior este fabricat din piele si material textil sintetic ce permit pastrarea comfortului termic in valori optime. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata menita sa reziste abraziunilor. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara. Partea laterala a gleznelor este protejata de o sectiune antisoc. Inaltimea bocancilor este de 17 cm.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret iar pe lateral exista fermoar pentru actionare rapida. In partea superioara siretul esteprotejat de o sectiune de material iar in partea din spate exista o gaica ce usureaza incaltarea.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului indiferent de sitatiile in care acesta se afla. Acesti bocanci fac fata su succes la riscuri multiple precum; rezistenta la umezeala, caldura excesiva, frig, socuri si multe altele.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 13, 14, 15

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Military
  • Material Piele, Poliester, Cauciuc, Nailon
  • Producator Haix
  • Protectie Antistatica, Rezistenta la alunecare, Rezistent la temperaturi ridicate, Rezistenta la umezeala, Rezistent la temperaturi scazute, Riscuri multiple, Antisoc, Rezistent la uzura
  • Sistem de inchidere Siret si Fermoar
HAIX
  • Negru