Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci Athletic 10 High HAIX

300003

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Descriere

Modelul Black Eagle Athletic 10 High este un model modern ce beneficiaza de cele mai moderne tehnologii HAIX. Materialele din care este fabricat sunt de cea mai inalta calitate.

Design-ul multistrat al talpii si materialele moderne din care este fabricata, ofera o aderenta deosebita pe suprafete multiple si un comfort deosebit. Pingeaua este prevazuta cu un sistem ce permite eficientizarea actiunii naturale de a pasi iar zona calcaiului poate absorbi socuri nedorite. Design-ul talpii este bazat pe un sasiu menit sa sustina si o parte a zonei laterale a bocancilor. Inaltimea bocancilor este de 17 cm.

Stratul extrior este fabricat din piele si material textil sintetic ce permit pastrarea comfortului termic in valori optime. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata menita sa reziste abraziunilor. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara. Partea laterala a gleznelor este protejata de o sectiune antisoc.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret iar pe lateral exista fermoar pentru actionare rapida. In partea superioara siretul esteprotejat de o sectiune de material iar in partea din spate exista o gaica ce usureaza incaltarea.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului indiferent de sitatiile in care acesta se afla. Acesti bocanci fac fata su succes la riscuri multiple precum; rezistenta la umezeala, caldura excesiva, frig, socuri si multe altele.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 13, 14, 15

 

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Police
  • Material Cauciuc, Nailon, Piele, Poliester
  • Producator Haix
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • Negru