Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi HAIX Arizona Low MF

607103

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania isi arata interesul in directia luptelor contra incendiilor, oferind astfel produse cu destinatie speciala. Datorita randamentului extraordinar al produselor si a cererilor din ce in ce mai mari ale publicului, in anul 1993, HAIX dezvolta categoria de incaltaminte destinata interventiilor de salvare.

Aceasta serie de incaltaminte pune accentul pe varietatea de pericole ce pot aparea in timpul misiunilor. Asadar, materialele utilizate sunt ce ce-a mai inalta iar design-ul deosebit, este gandit pentru a oferi utilizatorului protectie maxima.

Certificari: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC

Descriere

Arizona Low MF sau metal free reprezinta varianta joasa a modelului si este destinata interventiilor de salvare. Acesti bocanci beneficiaza de cele mai moderne tehnologii HAIX. Finisajele si calitatea prduselor finale vorbesc de la sine. Rezistenta, protectia si comfortul sunt la cele mai inalte nivele.

Modelul Arizona Low MF reuseste sa traca cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20345:2011 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva unei gama largi de pericole. Rezistenta la stres mecanic, anti-alunecare, resistenta termica si toate acestea fara a face rabat la comfort.

Talpa este antistatica si prevazuta cu kevlar, oferind protectie impotriva perforatiilor. Materialul din care este fabricata ofere o buna rezistenta impotriva diferentelor de temperatura dar si o aderenta foarte buna. Partea calcaiului este gandita pentru a oferi protectie maxima impotriva socurilor puternice.

Exteriorul este fabricat din piele intoarsa Nubuck cu grosimea de 1.9-2.1 mm. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata la interior cu materiale compozite iar la exterior acoperit cu un strat aderent din cauciuc, "Composite Toe Cap". Acesti bocanci nu contin materiale metalice. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere este cu ajutorul sireturilor. Cele 4 randuri de gaici din material nilon permit o fixare usoare a bocancilor. Inaltinea bocancilor este de 8.5 cm.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul permit un comfort imbunatatit si un grad de protectie ridicat. Talpa bocancilor va impiedica peforatiile accidentale iar partea frontala va impiedica strivirea sau lovirea degetelor. Captuseala GORE-TEX® va pastra un grad de comfort termic optim.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 12½-14

HAIX
  • EN 20345 EN 20345
  • Negru