Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Airpower XR1

605117

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania isi arata interesul in directia luptelor contra incendiilor, oferind astfel produse cu destinatie speciala. Datorita randamentului extraordinar al produselor si a cererilor din ce in ce mai mari ale publicului, in anul 1993, HAIX dezvolta categoria de incaltaminte destinata interventiilor de salvare.

Aceasta serie de bocanci pune accentul pe varietatea de pericole ce pot aparea in timpul misiunilor. Asadar, materialele utilizate sunt ce ce-a mai inalta iar design-ul deosebit, este gandit pentru a oferi utilizatorului protectie maxima.

Certificari: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WE SRC

Descriere

Airpower XR1 este varianta nou a modelului X1. Acest model prezinta o talpa cu un design regandit pentru a oferi un comfort imbunatatit.Acesti bocanci beneficiaza de cele mai moderne tehnologii HAIX. Finisajele si calitatea prduselor finale vorbesc de la sine. Rezistenta, protectia si comfortul sunt la cele mai inalte nivele.

Modelul Airpower XR1 reuseste sa traca cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20345:2011 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva unei gama largi de pericole. Rezistenta la stres mecanic, anti-alunecare, resistenta termica si toate acestea fara a face rabat la comfort.

Talpa bocancilor este antistatica si ofera protectie impotriva perforatiilor. Datorita sistemului Arch Support System, piciorul are o pozitie naturala oferind calcaiului si degetelor o mai buna relaxare. Materialul din care este fabricata ofere o buna rezistenta impotriva diferentelor de temperatura dar si o aderenta foarte buna. Partea calcaiului este gandita pentru a oferi protectie maxima impotriva socurilor puternice.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila laminata CROSSTECH® cu grosimea de 2.0-2.2 mm, rezistenta la fluide sintetice, naturale dar si substante chimice corozive. In plus tehnologia SUNREFLECT® de care dispune stratul extern, repinge caldura radianta. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata la interior cu materiale compozite iar la exterior acoperit cu un strat aderent din cauciuc, "Composite Toe Cap".

Brantul intern se poate schimba cu unul de dimensiune diferita pentru a acomoda corect orice tip de picior. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al bocancilor este alcatuit dintr-o sectiune prevazuta cu sireturi si o sectiune frontala, usor accesibila prevazuta cu fermoar metalic foarte rezistent. Acest sistem unic permite un reglaj optim pentru fiecare utilizator fara ca acesta sa fie deranjat la fiecare dscaltare.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul real de interes al interventiei. Talpa bocancilor si captuseala interna vor pastra un grad de comfort optim iar stratul exterior va oferi protectie si un grad de mobilitate deosebit. Incaltarea bocancilor este extrem de rapida si eficienta, permitand reducerea timpului de echipare a utilizatorului.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 12½-14

Specificatiile Produsului

  • Captuseala CROSSTECH®
  • Gama Rescue
  • Material Cauciuc termorezistent antistatic, Piele
  • Producator Haix
  • Protectie Antistatica, Rezistenta la abraziune, Rezistenta la depunerea petelor, Antisoc, Termorezistent
  • Sistem de inchidere Fermoar
HAIX
  • EN 20345 EN 20345
  • Negru
  • Crosstech
  • Gore-Tex