Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Airpower X7 Mid

607602

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Workwear este destinata muncii in domeniul industrial. Datorita materialelor rezistente, designului si a tehnologiilor de ultima ora HAIX, aceasta serie de bocanci reuseste sa ofere utilizatorilor protectie maxima si un comfort demn de laudat.

Certificari: CE EN ISO 20345:2011 S2 CI WR SRB

Descriere

Airpower X7 pune accesntul pe comfort. Este bine aerisit si usor. Tehnologiile HAIX ofera acestor bocanci propietati bune de rezistenta impotriva riscurilor ce pot aparea in lucrul industrial.

Modelul Airpower X7 reuseste sa traca cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20345:2011 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva unei gama largi de pericole. Rezistenta la stres mecanic, anti-alunecare, resistenta termica si toate acestea fara a face rabat la comfort.

Talpa bocancilor este antistatica iar calcaiul ofera protectie impotriva usor eventuale socuri. Datorita sistemului Arch Support System, piciorul are o pozitie naturala oferind calcaiului si degetelor o mai buna relaxare. Materialul din care este fabricata ofere o buna rezistenta impotriva diferentelor de temperatura dar si o aderenta foarte buna.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila laminata cu grosimea de 2.0-2.2 mm si material textil. Tehnologia SUNREFLECT® de care dispune stratul extern, repinge caldura radianta. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara. Inaltimea bocancilor este de 13.5 cm.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret. exista 2 randuri de gaici rapide in partea superioara pentru o legare mai rapida.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor va oferi utilizatorului un comfort sporit si un grad de protectie bun. Talpa bocancilor si captuseala interna vor pastra un grad de comfort optim iar stratul exterior va oferi protectie si un grad de mobilitate deosebit. Tehnologia Sunreflect va pastra o temperatura comfortabila in interiorul bocancului.

Culoare: Negru

Marime: EU 36-47, 48-50

 

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Workwear
  • Material Piele, Cauciuc termorezistent antistatic, Nailon
  • Producator Haix
  • Protectie Riscuri multiple, Antisoc, Antistatica
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • EN 20345 EN 20345
  • Negru
  • Gore-Tex
  • Sun Reflect