Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Airpower X11 Mid

607202

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Workwear este destinata muncii in domeniul industrial. Datorita materialelor rezistente, designului si a tehnologiilor de ultima ora HAIX, aceasta serie de bocanci reuseste sa ofere utilizatorilor protectie maxima si un comfort demn de laudat.

Certificari: CE EN ISO 20345:2011 S3 CI WR SRC

Descriere

Airpower X11 pune accentul pe comfort si manevrabilitate. O gama larga de tehnologii HAIX ofera acestor bocanci propietati bune de rezistenta impotriva riscurilor ce pot aparea in lucrul industrial.

Modelul Airpower X11 reuseste sa traca cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20345:2011 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva unei gama largi de pericole. Rezistenta la stres mecanic, anti-alunecare, resistenta termica si toate acestea fara a face rabat la comfort.

Talpa bocancilor este antistatica si ofera protectie impotriva perforatiilor. Datorita sistemului Arch Support System, piciorul are o pozitie naturala oferind calcaiului si degetelor o mai buna relaxare. Materialul din care este fabricata ofere o buna rezistenta impotriva diferentelor de temperatura dar si o aderenta foarte buna. Partea calcaiului este gandita pentru a oferi protectie maxima impotriva socurilor puternice.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila laminata cu grosimea de 2.0-2.2 mm. Tehnologia SUNREFLECT® de care dispune stratul extern, repinge caldura radianta. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara. Inaltimea bocancilor este de 13.5 cm.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret. exista 2 randuri de gaici rapide in partea superioara pentru o legare mai rapida.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes. Talpa bocancilor si captuseala interna vor pastra un grad de comfort optim iar stratul exterior va oferi protectie si un grad de mobilitate deosebit. Tehnologia Sunreflect si sistemul unic de ventilare va pastra o temperatura comfortabila in interiorul bocancului.

Culoare: Negru

Marime: EU 36-47, 48-50

 

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Workwear
  • Material Cauciuc termorezistent antistatic, Piele
  • Producator Haix
  • Protectie Antistatica, Rezistenta la abraziune, Riscuri multiple, Antisoc
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • EN 20345 EN 20345
  • Negru
  • Gore-Tex
  • Sun Reflect