Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Airpower R91

605202

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania isi arata interesul in directia luptelor contra incendiilor, oferind astfel produse cu destinatie speciala. Datorita randamentului extraordinar al produselor si a cererilor din ce in ce mai mari ale publicului, in anul 1993, HAIX dezvolta categoria de incaltaminte destinata interventiilor de salvare.

Aceasta serie de bocanci pune accentul pe varietatea de pericole ce pot aparea in timpul misiunilor. Asadar, materialele utilizate sunt ce ce-a mai inalta iar design-ul deosebit, este gandit pentru a oferi utilizatorului protectie maxima.

Certificari: CE 0197 EN 15090:2012 HI1 CI T SRC - Typ F1PA

Descriere

Airpower R91 este modelul pentru zile grele al seriei Rescue. Acesti bocanci sunt prevazuti cu tehnologiile necesare pentru a face fata cu succes la riscurile implicate in incendii, rezistenta imbunatatila la socuri dar si un design extraordinar de ergonomic. Acesti bocanci beneficiaza de cele mai moderne tehnologii HAIX. Finisajele si calitatea prduselor finale vorbesc de la sine. Rezistenta, protectia si comfortul sunt la cele mai inalte nivele.

Modelul Airpower R91 reuseste sa traca cu brio toate certificarile testelor EN 15090:2012 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere fortelor antiincendiu protectie impotriva tuturor pericolelor aferente; rezistenta impotriva temperaturilor mari, impotriva focului deschis dar si alte pericole specifice.

Talpa bocancilor este antistatica si ofera protectie impotriva perforatiilor. Datorita sistemului Arch Support System, piciorul are o pozitie naturala oferind calcaiului si degetelor o mai buna relaxare. Materialul din care este fabricata ofere o buna rezistenta impotriva diferentelor de temperatura dar si o aderenta foarte buna. Partea calcaiului este gandita pentru a oferi protectie maxima impotriva socurilor puternice.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila laminata CROSSTECH® cu grosimea de 2.0-2.2 mm, rezistenta la fluide sintetice, naturale dar si substante chimice corozive. In plus tehnologia SUNREFLECT® de care dispune stratul extern, repinge caldura radianta. In partea frontala a bocancilor exista un strat aderent din cauciuc, "High Durability Cap System". In partea frontala exista o sectiune din material dur antisoc, menit sa protejeze piciorul.

Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al bocancilor este alcatuit dintr-un sistem rapid de sireturi. Cu o singura actiune bocancul este asigurat pe picior. In partea superioara exista manere pentru usurarea incaltarii. Excesul de siret poate fi inmagazinat in buzunarul lateral special.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul real de interes al interventiei. Talpa bocancilor si captuseala interna vor pastra un grad de comfort optim iar stratul exterior va oferi protectie si un grad de mobilitate deosebit. Incaltarea bocancilor este extrem de rapida si eficienta, permitand reducerea timpului de echipare a utilizatorului.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 12½-14

Specificatiile Produsului

  • Captuseala CROSSTECH®
  • Gama Rescue
  • Material Cauciuc termorezistent antistatic, Piele, Nailon
  • Producator Haix
  • Protectie Rezistenta la abraziune, Antisoc, Rezistent la temperaturi ridicate, Riscuri multiple, Chimica, Rezistenta la depunerea petelor, Antistatica
  • Sistem de inchidere Siret rapid
HAIX
  • EN 15090 EN 15090
  • Negru
  • Crosstech
  • Sun Reflect