Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi HAIX Airpower R22 Low

607806

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Workwear este destinata muncii in domeniul industrial. Datorita materialelor rezistente, designului si a tehnologiilor de ultima ora HAIX, aceasta serie de pantofi reuseste sa ofere utilizatorilor protectie maxima si un comfort demn de laudat.

Certificari: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC

Descriere

Bocanii Airpower R22 ofera un exterior comfortabil si o rezistenta imbunatatita impotriva temperaturii ridicate. Tehnologiile HAIX ofera acestor pantofi propietati bune de rezistenta impotriva riscurilor ce pot aparea in lucrul industrial.

Modelul Airpower R22 reuseste sa traca cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20345:2011 conform carora se atesta ca acesti pantofi sunt capabili sa ofere protectie impotriva unei gama largi de pericole. Rezistenta la stres mecanic, anti-alunecare, resistenta termica si toate acestea fara a face rabat la comfort.

Talpa pantofilor este antistatica si ofera protectie impotriva perforatiilor. Datorita sistemului Arch Support System, piciorul are o pozitie naturala oferind calcaiului si degetelor o mai buna relaxare. Materialul din care este fabricata ofere o buna rezistenta impotriva diferentelor de temperatura dar si o aderenta foarte buna. Partea calcaiului este gandita pentru a oferi protectie maxima impotriva socurilor puternice.

Stratul extrior este fabricat din piele moale laminata cu grosimea de 2.0-2.2 mm. Tehnologia SUNREFLECT® de care dispune stratul extern, repinge caldura radianta. Interiorul pantofilor este captusit GORE-TEX®. Interiorul pantofilor este captusit cu piele. In partea frontala a pantofilor exista o sectiune ramforsata. Inaltimea pantofilor este de 9 cm.

Sistemul de inchidere al pantofilor este pe baza de siret. exista 2 randuri de gaici rapide in partea superioara pentru o legare mai rapida.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul pantofilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului, permitandu-i orientarea atentiei catre centrul de interes. Talpa pantofilor si captuseala interna vor pastra un grad de comfort optim chair si cu temperaturi ridicate iar stratul exterior va oferi protectie si un grad de mobilitate deosebit. Tehnologia Sunreflect si sistemul unic de ventilare va pastra o temperatura comfortabila in interiorul pantofilor.

Culoare: Negru cu Gri

Marime: EU 36-47, 48-50

 

HAIX
  • EN 20345 EN 20345
  • Graphite/Negru
  • Sun Reflect