Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Airpower P9 Desert

206206

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

Seria Military este destinata evident fortelor armate. Calitatea si design-ul acestei serii ofera utilizatorilor protectie si comfort superior in situatii extreme.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere

Bocancii Airpower P9 Desert ofera protectia necesara in timpul misiunilor in spatele liniilor inamice, reusind cu succes sa ofere suportul necesar militarilor astfel incat atentia sa fie 100% catre obiectiv.

Modelul Airpower P9 Desert trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20347:2012 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber. Asociatia Nationala a Ofiterilor Tactici aproba acest model de bocanci fiind multumiti de calitatea oferita

Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple iar prin design-ul sau ofera o pozitie optima a piciorului relaxand eficient muschii piciorului. Partea calcaiului poate absorbi cu succes socuri mecanice.

Stratul extrior este fabricat din piele cu grosimea de 2.0 - 2.2 mm si material textil respirabil. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret. Exista 3 randuri de gaici rapide pentru usurarea legarii, eficientizand timpul de incaltare/descaltare.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului in situatii extreme, permitand orientarea atentiei catre obiectiv. Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple, iarba umeda, pietre, pamant etc.

Culoare: Bej

Marime: UK 3-12, 12½-14

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Military
  • Material Nailon, Piele
  • Protectie Antisoc, Riscuri multiple, Rezistent la temperaturi ridicate, Rezistenta la alunecare, Rezistenta la umezeala
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Bej
  • Gore-Tex
  • NTOA - Member Tested and Recommended Program