Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Airpower P6 High

206201

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC

Descriere

Bocancii Airpower P3 reprezinta un model foarte comfortabil dar fara a face rabat la protectie. Tehnologiile HAIX de ultima ora ofera protectie le cele mai inalte standarde si fiabilitate in timp.

Modelul Airpower P3 trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20347:2012 conform carora se atesta ca acesti bocanci sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber. Asociatia Nationala a Ofiterilor Tactici aproba acest model de bocanci fiind multumiti de calitatea oferita.

Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple iar prin design-ul sau ofera o pozitie optima a piciorului relaxand eficient muschii piciorului. Partea calcaiului poate absorbi cu succes socuri mecanice.

Stratul extrior este fabricat din piele cu grosimea de 2.0 - 2.2 mm si material textil respirabil. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. Stratul de piele extern beneficiaza de tehnologia Sun Reflect pentinand astfel temperatura interna in conditii optime. Captuseala interna a bocancilor ofera un sistem unic de ventilare a caldurii pentru a preveni supraincalzirea. Acest sistem functioneaza cu ajutorul miscarilor naturale ale piciorului, pompand la fiecare pas aerul cald afara. inaltimea bocacilor este de 18.5 cm.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret. Exista 3 randuri de gaici rapide pentru usurarea legarii, eficientizand timpul de incaltare/descaltare.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului in situatii extreme, permitand orientarea atentiei catre obiectiv. Talpa bocancilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple, iarba umeda, pietre, pamant etc.

Culoare: Negru

Marime: UK 3½-12, 12½-14

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Police
  • Producator Haix
  • Protectie Antisoc, Riscuri multiple
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Negru
  • NTOA - Member Tested and Recommended Program
  • Sun Reflect
  • Gore-Tex