Echipamente de protectie Safety Equipements

Pantofi HAIX Airpower C1

100501♂ 100502♀

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Certificari: CE EN ISO 20347:2012 O2 CI WR FO SRC

Descriere

Pantofi Airpower C1 reprezinta un model standard cu un design clasic dar fara a face rabat la tehnologiile HAIX. Comfortul si materialele utilziate sunt de cea mai buna calitate.

Modelul Airpower C1 trece cu brio toate certificarile testelor EN ISO 20347:2012 conform carora se atesta ca acesti incaltaminte sunt capabili sa ofere protectie impotriva pericolelor ce pot aparea in activitati in aer liber.

Talpa ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple iar prin design-ul sau ofera o pozitie optima a piciorului relaxand eficient muschii piciorului. Partea calcaiului poate absorbi cu succes socuri mecanice.

Stratul extrior este fabricat din piele impermeabila cu grosimea de 2.0 - 2.2 mm. Interiorul pantofilor este captusit GORE-TEX®. Stratul de piele extern beneficiaza de tehnologia Sun Reflect pentinand astfel temperatura interna in conditii optime. Inaltimea bocacilor este de 9 cm.

Sistemul de inchidere al pantofilr este pe baza de siret.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul pantofilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului in situatii extreme, permitand orientarea atentiei catre obiectiv. Talpa pantofilor ofera o aderenta foarte buna pe suprafete multiple.

Culoare: Negru

Marime: UK 3-12, 12½-15

HAIX
  • EN 20347 EN 20347
  • Negru
  • Sun Reflect
  • Gore-Tex