Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanc Portwest CompositeLite™ Traction, 25cm, S3 HRO

FD01 BKR
  • Certificare en - FD01.pdf
  • Certificare SUA - FD01.pdf
  • Declaratie de conformitate - FD01.pdf
  • Fisa tehnica - FD01.pdf

Prezentare

Seria premium de articole, de incaltaminte flexibile, usoare si nemetalice, marca Portwest, din gama CompositeLite™, pune in evidenta inovatia, componentele si designul de calitate. Incaltaminte pentru industriile petroliere si a constructiilor, satisface si cele mai exigente cerinte cand vine vorba de protectie, prin diversele modele cu destinatii specifice in functie de modelul ales. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificari: EN20345:2011, EN61340-4-3 (CLASA 3)

Descriere

Bocancii CompositeLite™ Traction sunt fabricati prin tehnologia E-LEATHER® cu fibre din piele naturala si talpa exterioara F18 GD din poliuretan/cauciuc. Prezinta: protectie antistatica, talpa intermediara Composite, bombeu Composite, ESD, talpa cu densitate dubla, zona de sprijin cu absorbite de energie, piele integrala, talpa exterioara rezistenta la caldura pana la 300°C, talpa exterioara rezistenta la alunecare(SRC), bombeu de pretectie nemetalic-impact(I) si compresie(c), talpa intermediara nemetalica rezistenta la intepaturi, fermoar YKK si membrana respirabila.

Avantaje

Produsul foloseste Tehnologie Green Diamond­™ oferind aderenta sporita, rezistenta antistatica, rezistenta la uleiuri si grasimi. Talpa exterioara rezistenta la produse petroliere si hidrocarburi, rezistenta HRO la caldura pana la 300°C si incorporeaza un design filet non alunecare cu o zona de contact a suprafetei larga ce disipa lichidele. Placa compozita rezistenta la penetrari, usoara si flexibila pentru protectie totala sub talpa si confort sporit.

Specificatiile Produsului

  • Producator Portwest
  • Protectie Antistatica, Talpa Rezistenta la perforari, Rezistent la temperaturi ridicate, Rezistenta la alunecare, Talpa rezistenta la caldura
Portwest
  • EN 20345 EN 20345
  • EN 61340 EN 61340
  • Negru
  • CompositeLite