Echipamente de protectie Safety Equipements

Bocanci HAIX Black Eagle Adventure 30 Mid

310004

Prezentare

HAIX este o companie ce mai bine de o jumatate de secol fabrica incaltaminte la cel mai inalt nivel al calitatii. La inceputul anilor 90, compania lanseaza gama de incaltaminte destinata pompierilor. La scurt timp, produsele HAIX au fost extrem de apreciate de catre utilizatori generand cereri de dezvoltare si pe alte domenii de activitate.

De ce sa nu existe si o categorie destinata publicului larg. Bocancii sport marca HAIX intrunesc toate necesitatile de zi cu zi fara a face rabat la nici un aspect.

Descriere

Modelul Black Eagle Adventure 30 Low este un model modern bazat pe cele mai moderne tehnologii HAIX. Materialele din care este fabricat sunt de cea mai inalta calitate.

Design-ul multistrat al talpii, ofera o aderenta deosebita pe suprafete multiple si un comfort deosebit. Design-ul talpii este bazat pe un sasiu menit sa sustina si o parte a zonei laterale a bocancilor iar in partea din spate exista o sectiune de stabilizare a labei piciorului. Inaltimea bocancilor este de 12 cm.

Stratul extrior este fabricat din piele sintetica si material textil sintetic ce permit pastrarea comfortului termic in valori optime. Interiorul bocancilor este captusit GORE-TEX®. In partea frontala a bocancilor exista o sectiune ramforsata menita sa reziste abraziunilor. Nu exista metale in componente acestor bocanci.

Sistemul de inchidere al bocancilor este pe baza de siret cu sistem de asigurare rapid. In partea superioara siretul esteprotejat de o sectiune de material.

Avantaje

Materialele utilizate si design-ul bocancilor vor oferi protectie maxima si un comfort deosebit utilizatorului. Acesti bocanci vor oferi un sprijin real in ceea ce priveste comfortul in timpul alergarii.

Culoare: Negru/Gri

Marime: UK 3-12, 13, 14, 15

 

O serie de incaltaminte cu o gama larga de produse este seria Police. Aceasta serie ofera protectia si utilitatea necesara fortelor de ordine din domeniul politiei, fortelor speciale dar si altele.

Specificatiile Produsului

  • Captuseala GORE-TEX®
  • Gama Street Wear
  • Material Cauciuc, Nailon, Poliester
  • Producator Haix
  • Protectie Antisoc, Rezistenta la alunecare, Rezistenta la umezeala
  • Sistem de inchidere Siret
HAIX
  • Gri/Negru
  • Metal Free