Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi Dickies-Kong HD Deck Hand

GL01DH
  • Fisa tehnica - GL01DH.pdf

Prezentare

Avem placerea de a va prezenta calul de povara a gamei de manusi Dickies. Seria Impact Gloves este gandita pentru a oferi cea mai buna protectie utilizatorului in cele mai periculoase si nefavorabile medii. Materialele utilizate si designul lor ofera protectie excelenta si un grad sporit de comfort, toate aceste caracteristici contribuind la cresterea randamentului utilizatorului.

Certificare: EN 388 4.5.4.3

Descriere

Modelul HD Deck Hand este proiectat sa faca fata celor mai extreme cerinte ale industriei petroliere. Are o palma compusa din 4 straturi pentru rezistenta maxima la abraziune, precum si materialul inovator CT5TM ce ofera protectie de nivel 5 impotriva taieturilor. De asemenea, aceasta manusa este tratata cu Dupont™ Teflon pentru rezistenta la actiunea uleiului si a apei. 

Partea din spate este realizata din 93% Nylon si 7% Spandex iar zona palmei si a degetelor este realizata din 60% Nylon si 40% Poliuretan.

Avantaje

Zona degetelor este protejata impotriva ciupiturilor si a socurilor. Toata partea superioara este protejata de cauciuc antisoc lipit prin ultrasunete. Partea interioara a palmei este realizata din piele sintetica moale cu insertii din silicon, ce imbunatateste comfortul. Palma este compusa din patru straturi: captuseala din tricot, captuseala CT-5 rezistenta la taieturi, piele sintetica si tesatura acoperita cu poliuretan de durabilitate ridicata. De asemenea, palma are cusaturi intarite. In partea inferioara exista un sistem de imbracare rapida a manusilor care totodata indica si marimea lor, fiind posibila inscrierea numelui utilizatorului. Partea superioara a zonei din spate este realizata din Spandex tratat cu Teflon, permitand o buna buna fixare a manusii chiar si pe suprafete umede sau alunecoase. Maneca este realizata din Lycra tratat cu Teflon.

Culoare: Portocaliu

Marime: S-XXL

Specificatiile Produsului

  • Captuseala Piele sintetica moale
  • Cusaturi de protectie Cusaturi ramforsate
  • Gama Impact
  • Material Nailon, Poliuretan, Spandex, Teflon
  • Proprietati Impermeabil
  • Protectie Antisoc, Rezistent la uzura, Rezistenta la abraziune
Dickies
  • EN 388 EN 388
  • Portocaliu