Echipamente de protectie Safety Equipements

Manusi Dickies-Kong HD Cut 5

GL01C5
  • Fisa tehnica - GL01C5.pdf

Prezentare

Avem placerea de a va prezenta calul de povara a gamei de manusi Dickies. Seria Impact Gloves este gandita pentru a oferi cea mai buna protectie utilizatorului in cele mai periculoase si nefavorabile medii. Materialele utilizate si designul lor ofera protectie excelenta si un grad sporit de comfort, toate aceste caracteristici contribuind la cresterea randamentului utilizatorului.

Certificare: EN 388 3.5.4.1

Descriere

Modelul HD Cut 5 este bazat pe modelul de succes Dickies Heavy Duty, cu aceeasi ranforsare din Duraclad ce ofera protectie sporita la manipularea franghiilor si cablurilor timp indelungat. In plus, acest model are intreaga palma acoperita cu materialul inovator CT5TM ce ofera protectie de nivel 5 impotriva taieturilor. De asemenea, acest model ofera dexteritate si aderenta maxima pe suprafetele umede si uleioase, datorita palmei din silicon Diamondclad™. Ofera protectie completa pentru spatele palmei, conform cerintelor industriei petroliere si a gazelor naturale.

Partea din spate este realizata din 93% Nylon si 7% Spandex iar zona palmei si a degetelor este realizata din 60% Nylon si 40% Poliuretan.

Avantaje

Zona degetelor este protejata impotriva ciupiturilor si a socurilor. Toata partea superioara este protejata de cauciuc antisoc lipit prin ultrasunete. Partea interioara a palmei este realizata din piele sintetica moale cu insertii din silicon, ce imbunatateste comfortul. Palma este acoperita de straturi multiple de Duraclad prise cu ajutorul cusaturilor ramforsate. Duraclad-ul este prezent si in zona primelor doua degete, alaturi de o intaritura din Kevlar in zona degetului mare. In partea inferioara exista un sistem de imbracare rapida a manusilor care totodata indica si marimea lor, fiind posibila inscrierea numelui utilizatorului. Partea superioara a zonei din spate este realizata din Spandex permitand o buna buna fixare a manusii si o ventilare optima. Maneca este realizata din Lycra.

Culoare: Negru

Marime: S-XXL

Specificatiile Produsului

  • Captuseala Piele sintetica moale
  • Cusaturi de protectie Cusaturi ramforsate
  • Gama Impact
  • Material Poliuretan, Nailon, Spandex, Kevlar
  • Protectie Rezistenta la abraziune, Antisoc, Rezistent la uzura
Dickies
  • EN 388 EN 388
  • Negru