Echipamente de protectie Safety Equipements

Hanorac Hi Vis cu Fermoar Frontal

B305 YER
  • Certificare en - B305.pdf
  • Declaratie de conformitate - B305.pdf
  • Fisa tehnica - B305.pdf

Prezentare

Produsele din gama de tricouri Hi-Vis sunt functionale si potrivite pentru diverse conditii de lucru. Fiecare produs Portwest, conform standardelor EN este testat si certificat de catre un centru de testari independent. Produsele Portwest sunt confectionate in Europa si in Orientul Indepartat, in fabricile ultra moderne, ultra performante din Bangladesh, unde calitatea produselor a fost ridicata la un nivel extrem de profesionist. Toate fabricile sunt acreditate mondial si produsele Portwest sunt confectionate conform practicilor etice. Portwest este certificat ISO 9001 Managementul Calitatii si ISO 14001 Managementul Mediului Inconjurator. Depozitele Portwest sunt certificate independent. Produsele Portwest contin certificatele de tip CE, Declaratiile de Conformitate si Instructiuni de utilizare, putand fi vizualizate si descarcate accesand iconita aferenta de pe pagina alocata produsului.

Certificare EN471 3:2

Descriere

Hanoracul cu gluga Hi-Vis este un produs confortabil, confectionat din material placut la atingere, si poate fi purtat in toate anotimpurile. Ideal atunci cand este prea frig pentru un tricou cu maneca scurta dar prea cald pentru o jacheta. Gluga este ajustabila si ofera protectie suplimentara. Marimi si culori: Portocaliu S-3XL

Avantaje

Materialul folosit la confectionarea acestui produs este un amestec de 65% poliester si 35% bumbac 300g, fiind confortabil si usor de intretinut. Betelia si manecile elastice si gluga ajustabila ofera confort sporit, iar benzile reflectorizanta asigura o buna vizibilitate. 

Specificatiile Produsului

  • Buzunare prezente Buzunare frontale
  • Numar buzunare 2
Portwest
  • EN 471 EN 471
  • Galben