Echipamente de protectie Safety Equipements

Combinezon vatuit Dickies

WD2360R

Prezentare

Seria de haine Industrial face parte gama de produse vestimentare marca Dickies, orientata catre uz intens in domeniul industriilor grele. Materialele de calitate superioara si designul inovativ ofera utilizatorilor un grad de protectie ridicat si un comfort deosebit. Atata timp cat articolele utilizate sunt corect alese conform specificatiilor si necesitatilor, protectia si comfortul sunt garantate.

Descriere

Combinezonul "Insulated" dupa cum sugereaza si numele in traducere, reprezinta un combinezon ce ofera o protectie termica deosebita datorita izolatiei suplimentare fabricata din poliester 100%. Stratul exterior este fabricat din poliester 65% si bumbac 35% 260g/m² iar captuseala interna este fabricata din poliester 80% si bumbac 20% 140g/m².

Pe toata suprafata combinezonului exista mai multe buzunare atent gandite pentru a oferi o utilitate cat mai buna. Buzunarele sunt dupa cum urmeaza; in partea frontala exista doua buzunare in partea superioara asigutare cu fermoare metalice YKK de calitate superioara iar in partea centrala exista buzunarele tipice pentru maini. In partea din spate exista doua buzunare dintre care unul dintre ele asigurate cu fermoar. Sistemul prindcipal de asigurare reprezinta un fermoar deasemenea metalic marca YKK, ascuns de o fasie de material protector.

Pentru o mai buna manevrabilitate partea dorsala a combinezonului este astfel gandita incat sa poata oferi un grad de libertate foarte bun. In jurul taliei exista o sectiune elastica ce ofera o fixare festa a combinezonului contrinuind deasemenea la o mai buna manevrabilitate. Pentru a asigura pastrarea pernei de aer cald creata manecile sunt reglabile cu ajutorul unor capse metalice de calitate superioara. In zone cheie ale combinezonului exista ramforsari de material pentru a rezista cu succes impotiva uzurii.

Avantaje

Stratul termic de calitate permite generarea unei perne de aer cald in interiorul combinezonului asigurand o temperatura optima chiar si atunci cand mediul extern este friguros, permitand astfel pastrarea atentiei utilizatorului asupra sarcinii ce o are de indeplinit. Materialele sintetice, prin natura lor permit o autonomie de utilizare mare a produsului datorita rezistentei la uzura si murdarie. Amplasarea buzunarelor permit un acces usor si rapid la spatiu de stocare, eficientizand randamentul utilizatorului. Fermoarele YKK vor asigura o autonomie de utilizare foarte buna.

Culoare: Albastru Marin / Albastru Regal

Marimi: S-XXXL

 • design de iarna

Specificatiile Produsului

 • Betelie Betelie ajustabila
 • Buzunare prezente Buzunare aplicate pe piept, Buzunare posterioare cu clape, Buzunare frontale
 • Captuseala Poliester cu captuseala termica
 • Mansete Mansete ajustabile cu capse
 • Material Poliester, Bumbac
 • Numar buzunare 6
 • Proprietati Termoizolant
Dickies
 • EN14058 EN14058
 • Albastru Marin
 • Albastru Regal